AfS partiledare skyldig till samröre med PK-fitta – döms av partiledningen till 10.000 piskrapp med falukorv

Bild: Carl Ridderstråle/Wikimedia Commons

SVERIGE Efter att ha erkänt sig skyldig till samröre med PK-fitta har nu Alternativ för Sveriges partiledare Gustav Kasselstrand fått sitt straff utmätt av partiledningen. Kasselstrand får en avstängning i 6 månader från partiet samt utstå 10.000 piskrapp med falukorv för sina gärningar. – Piskrapp med falukorv är en gammal svensk tradition som tagits bort av svenska domstolar eftersom dom är rädda för vårt kulturarv, säger William Hahne, tillförordnad partiledare.

Folkhemseliten har tidigare rapporterat om hur Alternativ för Sveriges partiledare Gustav Kasselstrand varit misstänkt för samröre med en känd PK-fitta, vilket strider mot partiets stadgar, och att han bland annat ska ha delat klipp från Henrik Schyfferts stand up och Malena Ernmans sommarprat med denna PK-fitta.

Kasselstrand har nu enligt partiet erkänt sina brott och som straff för sina handlingar stängs han av från partiet i 6 månader samt döms till 10.000 piskrapp med falukorv av partiledningen, vilket är det straff som bör tillmätas en medlem som haft samröre med PK-fitta, enligt partiets stadgar.

– Piskrapp med falukorv är en gammal svensk tradition som tagits bort av svenska domstolar eftersom dom är rädda för vårt kulturarv, säger William Hahne, tidigare vice partiledare i AfS och numera tillförordnad partiledare.

Hahne meddelar också att Kasselstrand får vara kvar som partiledare på frånvaro till partistämman i vår, och att det då kommer beslutas huruvida han är lämplig att leda partiet vidare.

– Om han lovar att aldrig mer skicka länkar till Malena Ernmans sommarprat kan han ställa upp för omval, säger Hahne.