Andrew Tate öppnar spermabank: ”Det mest alfa man kan göra”

Foto: Anything Goes With James English (CC BY 3.0)

VÅR TIDS DJINGIS KHAN

Alla vet att Andrew Tate – världens mest rättrogne muslim – är den häftigaste alfahannen av dem alla. Och nu blev han precis ännu häftigare.

Tillsammans med brodern Tristan öppnar Stormufti Abu Andrew Tate nu en spermabank i Rumänien. Därifrån kommer de att sälja sin egenproducerade sperma för 5 000 dollar burken.

– Att öppna en spermabank är det mest alfa man kan göra. Genom att befrukta så många kvinnor som möjligt blir man vår tids Djingis Khan och vinner över The Matrix, säger Andrew Tate.

Samtidigt kan man också prenumerera på brödernas videolektioner i hur man öppnar en egen spermabank. Den prenumerationen kostar 500 dollar i månaden och innehåller mest filmer där Andrew och Tristan runkar i gymmet.

– En riktig man blir du inte förrän du gett mig alla dina pengar, säger Andrew.

Än så länge har Andrew och Tristan bara lyckats sälja sperma till sina manliga följare som tror att man får superkrafter genom att äta brödernas sädesvätska. Dessa följare är nu samtliga skuldsatta och hemlösa efter att ha införskaffat den dyrköpta influencersäden.

– Det är The Matrix som lurat kvinnor att inte föda vår avkomma. Men det är också vetenskapligt bevisat att männen som käkar vår säd kommer bli superhjältar. Det är inte alls gay, säger Andrew.

Andrew berättar att hans stora dröm är att befrukta Greta Thunberg, som han tidigare haft en uppmärksammad Twitterdispyt med. Men till Folkhemseliten säger Greta att hon inte alls är intresserad av Stormuftins säd.

– How däääär juuu?!! svarar hon på frågan om hon vill bli befruktad av världens mäktigaste alfahanne.

Hon tillägger sedan att hon föredrar säd som är ekologisk och närproducerad.

Läs även: Greta Thunberg vaccinerad – blev av med autismen: ”Nu skiter jag i klimatet”

STÖD FOLKHEMSELITEN!!!

Bra fejkjournalistik kräver resurser! Swisha valfri summa till 123 357 41 00, så bidrar du till vår oseriösa faktagranskning och opålitliga nyhetsförmedling. Se också till att dela och sprid Folkhemseliten till vänner och bekanta.

Oliver, oansvarig utgivare på Folkhemseliten.se