Betalande onanist på OnlyFans chockas när han får reda på hur mycket gratis tuttar det finns på nätet

Bild: Magnus Selander, Kanal 5 CC BY 3.0 / Public Domain

INTERNET En hängiven onanist chockades i veckan när han fick reda på hur mycket gratis tuttar det finns på nätet. Tidigare har onanisten alltid betalat för sitt runkmaterial på appen OnlyFans. – Inte visste jag att det räckte med att googla på ’Free Boobs’, säger onanisten, som nu anmält OnlyFans till Konsumentombudsmannen.

Den hängivne onanisten Måns Möller fick i veckan sin världsbild omskakad.

Som en god konsument med ärligt uppsåt har onanisten Möller alltid betalat för sitt runkmaterial, när han var ung genom att köpa porrtidningar och nuförtiden på appen OnlyFans där Möller har prenumererat på flera porrskådisars nakenvideor och nakenbilder.

I veckan fick han dock reda på att man inte alls behöver betala för att titta på nakenbilder, då det finns mängder med gratis tuttar på internet.

– När jag upptäckte hur mycket gratis tuttbilder det finns online blev jag jätteförvånad. Inte visste jag att det räckte med att googla på ’Free Boobs’, säger en chockad Måns Möller till Folkhemseliten.

Måns Möller har nu anmält till appen OnlyFans till Konsumentombudsmannen för bedrägeri. Konsumentombudsmannen håller med Möller om problembeskrivningen.

– Livet handlar om att konsumera, och som konsument är det därför viktigt att det man konsumerar är värt att betala för. Att sälja tuttbilder som en exklusiv vara är i dessa dagar som att sälja luft, säger Konsumentombudsmannen.

Konsumentombudsmannen uppger att han aldrig skulle betala för nakenbilder online.

– Hahaha lol rofl mao, det skulle jag verkligen inte göra. Dom enda tuttarna jag betalar för att se är frugans. Dom får jag se live åtminstone två gånger om året. Kanske tre om jag går med på att fira jul hos hennes föräldrar, säger Konsumentombudsmannen.

OnlyFans vd Tim Stokely håller inte med Konsumentombudsmannen.

– Pattarna vi säljer är crème de la crème och att jämföra dom med gratisbilder på nätet är som att jämföra ett fint gammalt rödvin med Sofiero. Vi erbjuder kunderna ett mervärde som ger onanisten en helt ny upplevelse av hur det är hissa skinn. Vi kallar det: Onani 2.0, säger Stokely i ett pressmeddelande från företaget.

Som en anspelning på Apples klassiska slogan Think different har OnlyFans antagit sloganen Wank different.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.