Bildt i tårar efter Balis påhopp – tvingades avbryta middag med globalistvampyrer

Hanif Bali och Carl Bildt. Bilder: Per Pettersson och Bengt Nyman / Wikimedia Commons

SVERIGE Förra veckan blev Carl Bildt påhoppad av partikamraten Hanif Bali på Twitter, vilket slutade med att Bali blev kickad från alla sina uppdrag av Moderaterna. Bildt har sedan dess varit tyst om saken, men nu har det framkommit att han blev så ledsen att han tvingades avbryta en middag med globalistvampyrerna i Bilderberggruppen, där kvällens huvudrätt var en ung oskuld. – Hanif Bali är en taskmört, säger Bildt.

Efter att ha förolämpat den tidigare partiledaren, statsministern och utrikesministern Carl Bildt blev Moderaternas riksdagsledamot Hanif Bali entledigad från alla sina uppdrag, och tvingad att be om ursäkt. Bildt har därefter inte kommenterat bråket, men enligt uppgifter ska han ha blivit så ledsen att han fick ställa in en middag med globalistvampyrerna i Bilderberggruppen, där kvällens rätt var en ung oskuld och diskussionsämnet hur man ska expandera sitt världsherravälde med hjälp av chemtrails.

– Hanif Bali är en riktig taskmört, säger Bildt, och meddelar att han blev så ledsen av påhoppet att han blev tvungen att hoppa av ett nyligen inplanerat folkmord med Lundin Oil i Östafrika.

Moderaternas ledning går nu ut med sitt stöd för Carl Bildt under hashtagen #leavecallealone.

– Hanif borde verkligen skämmas, låt Calle suga blod från unga oskulder och planera sina östafrikanska folkmord i fred, säger partiledaren Ulf Kristersson.