Corona ger ut MasterClass i hur man blir viral

Corona. Bild: Wikipedia

CORONA Viruset Corona har på kort tid blivit en viral succé världen över. Nu står det klart att viruset kommer ge ut en MasterClass där han kommer ge sina tips och hemligheter i hur man snabbt skapar hype kring sin persona och vinner följare över land och rike.

Efter att i november förra året poppat upp som ett obetydligt litet virus på djurmarknaden i Wuhan har Covid-19 på kort tid lyckats etablera sig som tidernas största virala succé. Nu står det klart viruset till hösten kommer ge ut en kurs i samarbete med MasterClass där han lovar att dela med sig av sina främsta tips och hemligheter i hur man blir viral.

– Vi är otroligt exalterade över att få samarbeta med Corona, ingen hade passat bättre för den här kursen än han, säger en talesperson för MasterClass, som föredrar att vara anonym, i ett officiellt utlåtande.

Corona själv påstår sig vara ödmjuk och samtidigt extremt taggad inför utmaningen.

– MasterClass betyder så mycket för så många människor. Att jag, ett simpelt fladdermusvirus från en stad i Kina som knappt någon västerlänning tidigare kände till, får sätta upp min egen kurs med det här anrika företaget är en oerhörd ära, säger Corona och får tårar i ögonen.

Covid-19 berättar hur han själv som ett bankrutt och arbetslöst fladdermusvirus i Wuhan köpte kurser med MasterClass för sig själv för sina hårt fördärvade slantar, däribland Steve Martins kurs i hur man blir en komiker och Gordon Ramsays kurs i hur man blir en mästerkock.

Det var däremot inte självklart att det skulle bli Corona som skulle få viralkursen. Länge stod det och vägde mellan Corona och Ebola om vem som skulle vinna kontraktet, innan valet till slut föll på Corona. Ebola säger sig dock inte vara bitter över att ha förlorat kampen.

– MasterClass är ändå bara för töntar, säger Ebola till Folkhemseliten.