Dynamit-Harry bakom sprängningen i Göteborg: ”Vilken jävla smäll!”

Bild: SVT

BOMBER OCH GRANATER

Tidigt på tisdagsmorgonen skedde en explosion i ett flerfamiljshus i Göteborg. Nu kan Folkhemseliten avslöja vem som står bakom sprängdådet.

Det är ingen mindre än Dynamit-Harry.

Den ökände lättölsterroristen är medlem av det skräckinjagande gatugänget Jönssonligan – som har större våldskapital än både Shottaz och Husbys Hyenor tillsammans.

Dynamit-Harry kunde avslöjas genom att någon ropade ”vilken jävla smäll!” i samband med explosionen, varpå vittnet sedan hörde en ölburk öppnas.

Motivet bakom bombningen är än så länge oklart. Men enligt rykten ska den ha varit riktad mot en tidigare allierad – ”Vanheden” – som enligt uppgifter ska bo i huset under vittnesskydd. Detta efter att ha vittnat mot den fruktade gängledaren Charles-Ingvar ”Sickan” Jönsson.

Uppgifterna om Dynamit-Harry får statsministern Stefan Löfven att sätta ned foten.

– Den här sprängningen är helt oacceptabel. Samhället är starkare än Dynamit-Harry, säger Stefan Löfven på en pressträff.

På pressträffen medverkar även inrikesminister Mikael Damberg. Han tillägger att han personligen ska ”knäcka Dynamit-Harry” och att Dynamit-Harry ska ”jagas till världens ände”.

Strax efter pressträffen visar det sig dock att det inte alls är Dynamit-Harry som ligger bakom sprängdådet. Istället är det den beryktade Dynamit-Mahmoud som är skyldig.

FOLKHEMSELITEN BEHÖVER DITT STÖD! Tycker du om Folkhemselitens fejk njuuuus? Stöd i så fall gärna oss genom att swisha en slant till 123 357 41 00 eller bli Patreon. Glöm heller inte att sprida Folkhemseliten till vänner och bekanta.