Dynamit-Harry sprängde Nord Stream

Den terrorstämplade Dynamit-Harry sprängde Nord Stream.

”VILKEN JÄVLA SMÄLL”

USA, Ryssland eller pro-ukrainska grupper.

Uppgifterna om vem som sprängde Nord Stream går isär, men nu kan Folkhemseliten vem det egentligen är som ligger bakom dådet.

”Dynamit-Harry”, medlem i den terrorstämplade gruppen Jönssonligan, är den som tillsammans med sina fruktade kumpaner ”Vanheden” och ”Sickan” apterade sprängladdningen på Östersjöns botten.

– Vilken jävla smäll! hörde vittnen honom skrika efter att han sprängde pipelinen.

När Folkhemseliten talar med den svenske chefsåklagaren Mats Ljungqvist är han mycket väl medveten om att Dynamit-Harry är den skyldige.

– Sprängningen var en del av en mycket sofistikerad plan, planerad in i den minsta detalj, säger Ljungqvist.

Har du konfronterat Dynamit-Harry och Jönssonligan med uppgifterna?

– Lol, tror du jag är keff eller? Gör du något mot Jönssonligan så blir du clipped direkt. Sen säger hundragubben Vanheden att det är ”lysande Sickan”.

Rykten går också att det var Ukraina som anlitade Jönssonligan att spränga Nord Stream. När Folkhemseliten lyfter luren och frågar den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj är han fåordig kring uppgifterna.

– Slava Dynamit-Harry! säger Zelenskyj och lägger på luren.

Läs även: Putin bjuder in till skumparty: ”Välkomna till Nord Stream by night!”

STÖD FOLKHEMSELITEN!!!

Bra fejkjournalistik kräver resurser! Swisha valfri summa till 123 357 41 00, så bidrar du till vår oseriösa faktagranskning och opålitliga nyhetsförmedling. Se också till att dela och sprid Folhemseliten till vänner och bekanta.

Oliver, oansvarig utgivare på Folkhemseliten.se