Edward Blom börjar skådespela – spelar Snorlax i nya liveversionen av Pokémon

Bild: Youtube

SVERIGE Efter att tidigare i år gjort debut i Melodifestivalen har nu Edward Blom landat sin första skådespelarroll, i rollen som Snorlax i nya liveversionen av Pokémon. ”Jag är supertaggad!”, säger Blom till Folkhemseliten, som redan börjat förbereda sig för rollen genom att höja sin ranson av potatismos.

Efter att ha förpassats till helvetet på grund av sitt medverkande i Melodifestivalen har nu Edward Blom återvänt till jorden efter att ha nått en överenskommelse med djävulen om 100 själar i utbyte mot hans egen. Väl här tänker TV- och matprofilen också passa på att pröva skådespelarkarriären, där han landat rollen som Snorlax i den ny liveversionen av Pokémon.

– Jag är supertaggad!, säger Blom till Folkhemseliten, som redan börjat förbereda sig för rollen genom en kraftig förhöjning av ransonen potatismos.

Den nya liveversionen av Pokémon beräknas ha premiär 2019. Edward Blom vann rollen som Snorlax i konkurrens med John Goodman och Gabriel ”Fluffy” Iglesias. I övriga roller syns en underbetald vietnamesisk dvärg i rollen som Pikachu och Jet Li i rollen som Ash, eftersom han var den yngste asiaten Hollywood ville ge en roll till.