Efter avhoppet från Demokraterna: Bloomberg blir presidentkandidat för Illuminati

Michael Bloomberg aka Mini-Mike. Bild: Wikimedia Commons / Gage Skidmore

USA-VALET Efter ”Super Tuesday” hoppade Michael Bloomberg, också kallad ”Mini-Mike”, av racet till att bli Demokraternas presidentkandidat. Nu står det klart att han istället blir Illuminatis officiella kandidat för presidentposten. – Det viktigaste är att Illuminati får tillbaka världsherraväldet, säger Bloomberg, samtidigt som han tar en sipp av blodet från en ung oskuld ur sin kaffetermos.

Efter massvis med spenderade pengar slutade det med att multimiljardären Michael Bloomberg gjorde en horribel insats i kampen om att bli Demokraternas presidentkandidat, och tidigare i veckan meddelade han att han hoppar av racet om partiets nominering. Istället för att söka stöd hos Demokraterna, står det nu klart att Bloomberg blir Illuminatis officiella presidentkandidat.

– Det viktigaste är att Illuminati får tillbaka världsherraväldet, det var min ståndpunkt även som Demokraternas kandidat, säger Bloomberg i en officiell kommentar, samtidigt som han tar en sipp av blodet från en ung oskuld ur sin kaffetermos.

Inom Demokraterna höjs nu rösterna mot Bloomberg, som man menar är en svikare och representant för ett väldigt icke-progressivt parti.

– Illuminati företräder bara intressena för 1 procent av 1 procent av 1 procent av 1 procent av 1 procent av befolkningen. Bloomberg utgör 1 procent av den befolkningen, säger Bernie Sanders.

– Illuminati är ett rasistiskt och sexistiskt parti som aldrig skulle välja en indiankvinna som jag som kandidat, säger Elizabeth Warren, som menar att hon med sitt 0,0000000001 procents indianblod inte haft en chans att krossa glastaket i Illuminati.

– Vem är Bloomberg och vem är Illuminati?, frågar Joe Biden när han blir väckt från sin tupplur av en medarbetare som sedan får påminna honom om att han själv kandiderar till presidentposten.