Efter massakern – Magdalena Andersson becknade i Farsta: ”Vaktar orten”

Arga Andersson i orten. Bild: Instagram

ARGA ANDERSSON JIDDRAR INTE

I lördags mördades en 15-åring och en 43-åring samt två skadades när det sköts med automatvapen i Farsta centrum.

Efter tisdagens partiledardebatt valde Socialdemokraternas partiledare Magdalena Andersson därför att göra en markering efter dådet, genom att gå och beckna zutt i Farsta.

– När folk jappar någon brukar aina flytta fram sina positioner. Därför är det viktigt att visa vem det är som vaktar orten. Grisarna ska ge fan i min business, säger Magdalena Andersson till Folkhemseliten.

Enligt S-ledaren säljer hon bara äkta varor; brunt och grönt som är hundra procent rent. Dessutom till rimliga priser.

– En femma från mig går forfarande för en röding, trots inflationen. Min affärsplan har gjort att jag kapat marknadsandelar från både Greken och Kurdiska räven och gör att jag tjänar flera kaniner. Det gör inte Ulf Kristersson, säger partiledaren, som på gatan är känd som ”Arga Andersson”.

Det är heller ingen från högerblocket som vågar jiddra med Arga Andersson ute i orten. För då vet man att det blir knas.

– Om Tuffe Uffe visar sig på mina gator så jappar jag honom, säger Andersson.

Läs även: Här är städerskan som jobbade för Magdalena Andersson

STÖD FOLKHEMSELITEN!!!

Bra fejkjournalistik kräver resurser! Swisha valfri summa till 123 357 41 00, så bidrar du till vår oseriösa faktagranskning och opålitliga nyhetsförmedling. Se också till att dela och sprid Folkhemseliten till vänner och bekanta.

Oliver, oansvarig utgivare på Folkhemseliten.se