Efter senaste misshandeln: Zlatanstatyn intagen på kvinnojour

Foto: Wikimedia Commons

MALMÖ Sedan Zlatan blev delägare i Hammarby har hans staty utanför Malmö Stadion otaliga gånger misshandlats. Efter att vid senaste tillfället fått sina fötter avskurna av sin tidigare älskare MFF har nu Zlatanstatyn blivit intagen på kvinnojour, där den kan känna sig trygg från sitt svartsjuka ex och vila upp sig i lugn och ro. I ett officiellt uttalande säger Zlatanstatyn att den ”ramlade i en trappa” och att ”det är mitt fel”.

Zlatanstatyn har haft det tufft senaste tiden. Efter att Zlatan blev delägare i Hammarby har Zlatanstatyn upplevt enorma svårigheter med att bo nära sin svartsjuka och våldsamma ex-pojkvän Malmö FF, som misshandlat Zlatanstatyn flertalet gånger. Nu har Zlatanstatyn blivit intagen på kvinnojour, efter att vid senaste tillfället fått sina fötter avskurna.

– Jag ramlade i en trappa, det är mitt fel, meddelar Zlatanstatyn från kvinnojouren.

Varje år misshandlas hundratals statyer av sina ex-partners, men det är aldrig något de pratar om. Främst för att de inte kan prata, men också på grund av stigmatisering och att det råder en tystnadskultur som gör det svårt att bryta isen.