Efter sveket: Ulf Kristersson snackar skit om allianskollegorna på Flashback

Bild: Wikipedia

SVERIGE Efter att ha blivit nedröstad som statsminister av Jan Björklund och Annie Lööf har Moderaternas partiledare Ulf Kristersson börjat skriva vad han egentligen tycker om allianskollegorna på nätforumet Flashback. Under användarnamnet ’Uffe_Knas’ kallar han bland annat Jan Björklund för ”tandgluggstönten” och anklagar Annie Lööf för att i egenskap av ginger tillhöra en lägre stående ras.

På dagarna är han Ulf Kristersson: trebarnspappa och partiledare för Moderata samlingspartiet. Men på nätterna är han ’Uffe_Knas’: Flashbackskribenten som inte är rädd för att säga Sanningen med stort S.

Folkhemseliten kan nu avslöja att det är ingen mindre än Ulf Kristersson som är mannen bakom det ökända Flashbackkontot Uffe_Knas. Genom detta konto har Kristersson langat diss efter diss mot allianskollegorna Annie Lööf och Jan Björklund, efter att dessa röstat ner honom som statsminister.

”Tandgluggstönten kunde inte hantera att jag var nummer ett”, skriver han i ett inlägg och refererar då till Jan Björklund, där han också menar att Liberalerna valde en penis som logga eftersom ”Janne vill ta den i tvåan”.

Om Annie Lööf går han sedan ännu längre och hävdar att anledningen till att hon inte röstade fram honom är för att hon är etniskt underlägsen.

”Annie Lööf är ginger och tillhör därför en lägre stående ras. Det är inte konstigt att hon röstar som hon gör”, skriver han om Centerns partiledare.

Han tillägger också att både Björklund och Lööf förmodligen är avundsjuka på hans trendiga glasögon, benhårda attityd och genomträngande karisma, vilket han tycker att de båda saknar.

Biter tillbaka

Experter tror nu att Moderatledarens inlägg kommer fördjupa sprickan i alliansen och både Centerns och Liberalernas partiledare har båda bitit tillbaka på respektive plattformar.

På ett Flashbackinlägg från Uffe_Knas kommenterar användaren ’Janne_BadBoy’, vilket tros vara Björklund, så här:

”Du är och kommer alltid vara glasögonorm. Dessutom insisterar du på att leka med den andra glasögonormen Jimmie trots att vi kommit överens om att han är en tönt som ska fortsätta mobbas”, säger Janne_BadBoy.

Till skillnad från sina allianskollegor har Annie Lööf valt att inte kommentera på Flashback. På Instagram skriver hon att anledningen är för att hon är världens godaste och vuxnaste människa som är bättre än alla andra och därför inte skriver saker på Flashback.