Efter #Swedengate: Utlänningar får sitta på hotellrum medan svenskar äter Nobelmiddag

Foto: Hansbaer CC BY-SA 3.0

PASSIV AGGRESSIVITET

I veckan blev #Swedengate viral på sociala medier efter ett inlägg på Reddit där en person berättade hur han som barn gästade en svensk familj och fick sitta ensam på rummet medan familjen åt middag.

Därefter spreds flera andra inlägg med liknande utsagor om den svenska snåljåpigheten.

I samband med den virala hashtagen har svensken fått nog. För att hämnas på denna missaktningskampanj väljer man nu att låta utländska gäster, diplomater, regeringssändebud och annat patrask sitta på hotellrummet medan svenskar äter middag.

– Om de vill äta middag så får de åka hem och äta den, säger kung Karl XVI Gustaf, som är trött på att bjuda utländska diplomater på middag.

– Det blir alltid en massa tjat. ”Är maten halal?” ”Är den kosher?” Nej, den är fucking svennig! säger kungen och slår näven i bordet.

Den senaste veckan har kungen suttit på Drottningholm och näthatat på alla som förstört Sverigebilden genom att sprida inlägg om svenskarnas snålhet vid familjemiddagar.

På order från monarken kommer Nobelmiddagen i år att ta efter kungens tema och bara låta svenskar äta middag. Utländska gäster får i vanlig ordning sitta på sina hotellrum till middagen är klar. Därifrån får de också följa prisutdelningen.

Ett undantag kommer dock att göras.

– De får bara äta middag om de swishar, säger Nobelkommitténs ordförande Anders Olsson.

Läs även: Andersson rasar efter Turkiets Nato-nej: ”Jävla getknullare”

STÖD FOLKHEMSELITEN!!!

Bra fejkjournalistik kräver resurser! Swisha valfri summa till 123 357 41 00, så bidrar du till vår oseriösa faktagranskning och opålitliga nyhetsförmedling. Se också till att dela och sprid Folhemseliten till vänner och bekanta.

Oliver, oansvarig utgivare på Folkhemseliten.se