Einár kidnappad på nytt – den här gången av Markoolio

Markoolio och Einár. Foto: Einár NS CC BY-SA 4.0 / Creative Commons

RAPBEEF Den unge rapartisten Einár har blivit kidnappad igen. Den här gången är det den livsfarlige gangsterrapparen Markoolio som tros ligga bakom kidnappningen. Markoolio ska dessutom ha förnedrat Einár genom tvinga honom att klä sig som Doktor Mugg och sjunga hans heltöntiga låtar vilket ska ha skadat Einárs streetcred.

Einár har ännu en gång blivit kidnappad. Den unge och mycket framgångsrike rapparen misstänks  förra året ha blivit kidnappad av de två andra artistkollegorna Yasin och Haval som nu sitter häktade för dådet.

Även denna gång är det en annan rapartist som har kidnappat Einár. Och artisten i fråga är ingen mindre än den ökände gangsterrapparen Markoolio.

Kidnappningen skedde efter en långtgående beef rapparna emellan, där Einár ska ha dissat Markoolio i flera låtar och bland annat kallat honom för ”fejk”, ”amatör” och ”bajshora”. Det ska ha fått den finländske rapparen att fullkomligt flippa och sedan kidnappa Einár tillsammans med den andre superfarlige gangsterrapparen Petter.

Under kidnappningens gång förnedrade de båda rapparna den yngre artisten genom att tvinga honom att klä sig som Doktor Mugg och sjunga några av Markoolios heltöntiga låtar som Rocka På och Åka Pendeltåg till sina följare via Instagram Live. Tilltaget ska allvarligt ha skadat Einárs streetcred.

Enligt rapparen Dogge Doggelito har Einár till viss del sig själv att skylla eftersom det var han som startade beefen med den ”finländska faran”.

– Alla i gejmet vet att man inte jiddrar Markoolio, för då blir det knas bror, säger Herr Doggelito till Folkhemseliten.

Einár har inte velat samarbeta med polisen i utredningen. Istället har han sagt att kidnappningen var en PR-kupp och att det inte är något konstigt med att bli kidnappad eftersom alla kan bli kidnappade.

Polisen tror dock inte på Einár och har lagt ut en allmän efterlysning på Markoolio som än så länge är spårlöst försvunnen.

Enligt en uppgift ska Markoolio ha dragit till fjällen, medan en annan säger att han ska ha dragit till Belize för att få sommar och sol och ”kvinnor i korta kjol” (vilket är ett kodord för lyxprostituerade). Ytterligare en uppgift gör gällande att han gått vilse i skogen.

Polisen har däremot lyckats haffa finnens livsfarlige kompanjon Petter. Detta efter att den 500 år gamle rapparen gått in på Sturehof, slängt händerna i taket och sedan rivit hela haket samtidigt som han ropade: ”Såklart!”

Under kravallerna ska han dessutom ha våldfört sig på en mikrofon med ursäkten att han kände sig ”mikrofonkåt”.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.