FOLKHEMSELITEN AVSLÖJAR: Jackie Chan åt fladdermusen som orsakade corona

Bild: Wikipedia

CORONA Det har sedan länge fastställts att coronaviruset från början kommer från en fladdermus på djurmarknaden i Wuhan, Kina. Folkhemseliten kan nu avslöja att det var ingen mindre än skådespelaren Jackie Chan som åt den coronasmittade fladdermusen som orsakade pandemin. Nu vill hela världen ge honom en snyting.

Det var i november ifjol som en man i den kinesiska staden Wuhan åt en coronasmittad fladdermus vilket blev startskottet för den pandemi vi ser idag. Folkhemseliten kan nu avslöja att mannen som åt denna fladdermus var ingen mindre än den kinesiske skådespelaren Jackie Chan.

Enligt en hemlig källa, som vi kan kalla för ”Jet Li”, ska Jackie Chan på en middagsbjudning i Wuhan ha glufsat i sig fladdermus efter fladdermus, tills herr Li till slut sa: ”Jackie, du har ju redan ätit 5 fladdermöss, ska du verkligen äta en till?”, varpå herr Chan svarade: ”Bro: vad kan gå fel?”, för att sedan att stoppa i sig en sjätte fladdermus.

– Han håller alltid på och proppa i sig fladdermöss sådär som ett jävla äckel, trots att det står ”Kan innehålla spår av kraschad världsekonomi” på förpackningen. Dessutom gör han mycket sämre filmer än jag, säger den jättehemliga källan till Folkhemseliten.

Den sjätte fladdermusen gav sedan Chan corona som han därefter spred vidare tills det blev en pandemi. Skådespelaren har själv tillfrisknat från sjukdomen men befinner sig på världsflykt eftersom alla världens medborgare vill slå honom. Rykten gör gällande att han med sitt rymdskepp tagit sig till den ödsliga ökenplaneten Tatooine i en galax långt, långt borta.

Innan han lämnade jorden ska han enligt uppgift ha hotat med att använda Kung Fu på alla hatare, alternativt terrorisera dem med sin provocerande dåliga engelska. Han ska dessutom ha vädjat om att folk ska komma ihåg honom för hans fantastiska prestationer i Rush Hour och Shanghai Noon, istället för hans oerhörda glupskhet vad gäller fladdermöss.

 

 

Om du gillar Folkhemseliten kan du stödja oss via Swish 1233574100 eller bli Patreon.