Fridolin fast i godhetsknarkarträsket – tar kraftigt avstånd från Hagamannen på Twitter

Bild: Wikipedia

SVERIGE Efter att ha meddelat sin avgång som språkrör från Miljöpartiet har Gustav Fridolin hamnat långt ner i missbrukarträsket bland godhetsknarkare. Efter att retweetat över 500 tweets av Malena Ernman, lagt upp 15 selfies med fittmössa på Instagram och målat regnbågsflaggor i över 5 timmar på Skarpnäcks tunnelbanestation tar den före detta utbildningsministern nu kraftigt avstånd från Hagamannen på Twitter. – Jag är Hagamannens värsta fiende, twittrar Fridolin.

Förra veckan meddelade Gustav Fridolin sin avgång som språkrör för Miljöpartiet, en roll han suttit på sedan 2011. Efter beskedet har den före detta utbildningsministern sjunkit allt djupare ner i sitt godhetsknarkande, då han retweetat över 500 tweets av Malena Ernman, lagt upp 15 selfies med fittmössa på Instagram och målat regnbågsflaggor i över 5 timmar på Skarpnäcks tunnelbanestation. Frågan är dock om han inte pikade i sitt missbruk i torsdags, då Fridolin med kraftiga ordalag tog avstånd från Hagamannen på Twitter.

– Jag är Hagamannens värsta fiende, twittrade Fridolin, en tweet som delades av däribland Henrik Arnstad, Malena Ernman och Annie Lööf.

Personer i Fridolins närhet börjar nu oroa sig för det avgående språkröret, varav vissa menar att han är i akut behov av hjälp.

– Det här är ett problem som Gustav lidit av under väldigt lång tid men som han aldrig velat söka hjälp för, säger en person i hans närhet, som också menar att det är dags att avstigmatisera godhetsknarkande och börja prata om det på allvar.

– Det är hög tid att vi börjar prata om dessa problem som väldigt många personer i vårt samhälle lider av idag, säger personen.

Rykten gör nu gällande att Fridolin blivit inskriven på en exklusiv missbrukarklinik i Schweiz som idag är världsledande på just behandlingen av godhetsknarkare. På kliniken blir patienterna behandlade med drogsubstitut i form av ett ställningstagande Whats App-meddelande per dag samtidigt som man i små steg utsätts för invandringskritiska argument, värdekonservativ propaganda samt litteratur om de biologiska skillnaderna mellan män och kvinnor. Därefter följer ett tolvstegsprogram för att få bukt med missbruket. Bland klinikens tidigare patienter återfinns bland annat Bono, Henrik Schyffert, Alice Bah Kuhnke och Anders Lindberg.