Fridolin i tårar efter sossarnas invit till C – ”Har ätit Ben & Jerry’s och gråtit hela helgen”

Bild: Wikipedia

 

SVERIGE Det var i torsdags som två ledande socialdemokrater i form av Mikael Damberg och Lena Rådström Baastad sade sig vara redo att samarbeta med Centerpartiet, i en debattartikel i Expressen. Centerpartiets partiledare Annie Lööf tackade nej till inviten, och en som heller inte tog emot beskedet med glädje var Gustav Fridolin, språkrör i Miljöpartiet, som säger sig vara hjärtekrossad. ”Jag har ätit Ben & Jerry’s och gråtit hela helgen”, säger Fridolin.

I torsdags gav de två socialdemokratiska topparna Mikael Damberg och Lena Rådström Baastad beskedet via en debattartikel i Expressen att de var redo att ta ansvar för Sverige tillsammans med Centerpartiet. Centerpartiets ledare Annie Lööf tackade sedan nej till inviten, och en som heller inte tog emot beskedet väl var Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin, som säger sig vara hjärtekrossad.

– Jag har ätit Ben & Jerry’s, kollat på Pretty Woman och gråtit hela helgen. Jag trodde det var vi och sossarna för alltid, säger Fridolin, som direkt efter beskedet gick ut och twittrade att Mikael Damberg var en horkarl.

– Han tror att det bara är att skicka ut inviter hit och dit och att vi ska sitta här hemma och vänta medan han leker runt med sina kaffeflickor. Well mister, du tror fel!, säger Fridolin.

Planerar ’Revenge Fuck’ med Hanif Bali

Fridolin säger sig nu planera ett så kallat ’Revenge Fuck’ för att hämnas på sossarna. Däribland har han gjort en shout out till Hanif Bali på Twitter om han kan tänka sig genomföra och spela in ett ’Revenge Fuck’ som han tänkt skicka till sossarnas partistyrelse. Han har också hört av sig till Kenth Ekeroth om han kan tänka sig penetrera honom med ett järnrör samtidigt som han skriker ”alla ska med!”. Utöver det planerar Fridolin också att släppa hämndporr på Mikael Damberg, då han enligt egen utsago filmat honom i duschen efter deras gemensamma badmintonträning i somras.

– Jag har massor av idéer. Miljöpartiet är för bra för sossarna, dom har fuckat med fel parti!, säger Fridolin.

Efter Fridolins utspel hör Folkhemseliten av sig till Mikael Damberg, som säger sig vara ledsen över uppståndelsen och inte alls lika stridslysten.

– Ibland går saker och ting bara fel i relationer. Men det är inte Gustav det är fel på, det är mig, säger Mikael Damberg.