Godhetskrigare anordnar SM i vem som kan ta mest avstånd från Paolo Roberto

Foto: Faksimil Youtube / TV4

SVERIGE ÅR 2021

Den här veckan har en tidigare mello-artist efterfrågat en ny förintelse av judar på appen Clubhouse. Dessutom har gängkriminella attackerat en polisstation i Eskilstuna. Men det viktigaste är att alla tar avstånd från Paolo Roberto.

Särskilt eftersom han begått det obotliga brottet att delta i två poddar ett år efter att ha sonat för sitt brott.

Därför anordnar nu den duktige godhetskrigaren Leo Vene en tävling i vem som kan ta mest avstånd från den gamle boxaren.

– Först tävlar vi i att ta avstånd från honom på Facebook och Twitter. Sedan är tanken att vi gemensamt går i fackeltåg till hans bostad iförda rosa fittmössor och mördar honom. Så godhjärtade är vi, säger Vene till Folkhemseliten.

– Sen hoppas jag få ligga med några feministbrudar efter det här, tillägger Vene och ger Folkhemselitens intervjuare en high five.

Med sina bidrag tävlar deltagarna i vem som kan komma på den bästa slutgiltiga lösningen på Paolo-frågan.

Hittills leder Aftonbladets ledarskribent Lina Stenberg. Hon föreslår en nordkoreansk lösning på problemet där man spärrar in honom och hans avkomma i fångläger tills hans arvslinje är bruten.

– I Nordkorea vet man hur man gör med icke-önskvärda personer. De har kommit mycket längre än vi, säger Stenberg.

Läs även: 39-årig man tog tugga av Paolos pasta – drabbades av plötsligt behov att köpa sex

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.