Greta Thunberg vaccinerad – blev av med autismen: ”Nu skiter jag i klimatet”

Foto: European Parliament / CC BY-2.0

Greta Thunberg är inte längre autistisk. Vaccinet mot covid-19 fick på henne motsatt effekt och gjorde så att hon blev av med autismen.

Många foliehattar har genom åren hävdat att man kan bli autistisk av vaccin. För Greta Thunberg blev det istället motsatt effekt. Klimataktivisten och fenomenet blev av med sin autism efter att ha vaccinerats mot covid-19.

– Nu skiter jag i klimatet, säger Greta Thunberg, och tillägger att hon nu enbart bryr sig om det som vanliga 18-åringar bryr sig om: festa och knulla.

Efter att ha blivit av med sin autism har Greta Thunberg haft en partystreak på fem dagar. Under den tiden har hon låtit andra ta bodyshots från hennes navel, spytt ner sig på fyllan och ring ett pinsamt fyllesamtal till sin hemliga förälskelse – precis som normala 18-åringar.

Hon har också hinkat i sig jägermeister samtidigt som hon gasat med en gammal EPA-traktor på tomgång och skrikit: ”Fuck klimatet!” iförd en MAGA-keps.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.