Grodan Boll utpekad som nazist – vill bevara grodrasen ren

INTERNET I samband med det amerikanska presidentvalet 2016 pekade Hillary Clinton ut Pepe the frog som nazist och den tecknade grodan blev sedermera klassad som en hatsymbol av organisationen Southern Poverty Law Center. Men Pepe är inte längre den enda groda att klassas som högerextrem, då flertalet personer nu pekar ut Grodan Boll som latent nazistanhängare. ”Man må säga! Grodan Boll älskar Hitler!”, säger en gräshoppa i grodans närhet, som föredrar att vara anonym.

Pepe the frog, från början en seriefigur och därefter känd som en internet-meme, blev hösten 2016 klassad som en hatsymbol av organisationen Southern Poverty Law Center. Men Pepe, som bland annat använts som symbol av alt-right-rörelsen, är inte längre den enda groda att anklagas för att vara nazist. I Sverige har nu den välkända Grodan Boll också anklagats för långtgående högerextrema åsikter av personer i hans närhet.

– Man må säga! Grodan Boll älskar Hitler!, säger en gräshoppa i grodans närhet, som föredrar att vara anonym.

Gräshoppan menar också att den folkkäre grodan ofta terroriserar folk i sin omgivning med sina högerextrema synpunkter, och att han en gång hade väldigt starka åsikter om gräshoppans förhållande med en grodkvinna, då han satte sig emot ”sammanblandning av raserna”.

– Han sa att han inte ställde sig bakom ’interracial gangbang’ och att han ville bevara grodrasen ren, säger gräshoppan.

Anklagas också av robot

Gräshoppan är inte heller den enda att peka ut grodan som nazistsympatisör. En robot gjord av plåt, som jobbat under Boll och även han föredrar att vara anonym, menar att grodan är en välkänd nazistsympatisör.

– Alla som känner honom vet att han är nazist, men på grund av sitt inflytande inom kultursverige har han fått fortsätta sprida sin hatpropaganda, säger Roboten, som vi kan kalla för ’Niklas’.

’Niklas’ menar också att grodan brukar smyga fram sin nazistpropaganda i konversationer med främlingar, i ett försök att manipulera dem till hans sida.

– Han börjar med att säga att Albert Speer är hans favoritarkitekt, sen säger han att Hitler gjorde en hel del bra för ekonomin, sen övertalar han en att jobba övertid med argumentet att arbete ger frihet och sen en dag står han plötsligt där med full uniform och frågar om man vill med på ett högläsningsseminarium av Mein Kampf.

Folkhemseliten har försökt nå Grodan Boll som dock vägrar kommentera uppgifterna. På ett sms angående anklagelserna svarar han bara: ”Hörrö!”