Hagamannen och Örebromannen startar podcast – kallar den ”Alla våra ligg”

Örebromannen och Hagamannen.

KULTUR, KNULL & SAMHÄLLE

De båda sexikonerna Hagamannen och Örebromannen startar en podcast tillsammans.

I podden – som går under namnet ”Alla våra ligg” – delar våldtäktsprofilerna på ett skämtsamt och avkopplat vis med sig av varandras sexhistorier, alltifrån de stolta ögonblicken till de lite mer pinsamma liggen som de helst vill glömma.

– En gång när jag hoppa fram ur busken och skulle bazza en brud fick jag inte upp den. Då pekade bruden på mig, skrattade och kallade mig för ”slakis”. Så jävla pinigt! berättar Örebromannen i första avsnittet varpå Hagamannen skrattar igenkännande.

Främst startar de båda brudmagneterna podden för att bjuda till skratt och göra sig lustiga på egen bekostnad. Men också för att få killar att prata mer öppet om sex och bryta ner skadliga machoattityder.

– Det är ett viktigt budskap till alla unga killar därute att det inte gör dig mindre manlig bara för att du misslyckas med att brotta ner henne, inte hinner ifatt henne eller börjar gråta när du får pepparsprej i ögonen. Vi har alla varit där, säger Hagamannen.

– Det finns flera utbredda fördomar om hur våldtäktsmän är och beter sig. De fördomarna är vi här för att krossa, säger Örebromannen.

Emellanåt bjuder grabbarna in gäster till podden. I tredje avsnittet medverkar Arbogakvinnan för att ge det feminina perspektivet och berätta hur det är att vara en kvinnlig sexbrottsling i en mansdominerad värld.

I ett annat avsnitt bjuds ett afghanskt våldtäktsgäng in för att prata om mångfald inom sexbrottsligheten och hur svenska och utländska förbrytare kan gå samman för att dela med sig av varandras kulturella erfarenheter.

– Om man nu ska våldta någon, varför inte göra det till en gruppaktivitet? frågar sig en av afghanerna i avsnittet.

– Det här är mångkultur när den är som bäst! utbrister Örebromannen.

STÖD OBEROENDE OCH FAKTAGRANSKADE FEJKNYHETER!!! Swisha till 123 357 41 00 eller bli Patreon. Glöm heller inte att sprida Folkhemseliten till vänner och bekanta.

Läs även: Våldtäktsmän tar avstånd från Paradise Hotel-mannen: ”Riktig n00b som gör det framför kameror”

Läs även: Arbogakvinnan släpper gangsterrapalbum – blir nominerad till P3-Guldgalan