Hagamannen släpper rapalbum – får idolintervju med Expressen

Foto: Privat / Holger Ellgaard CC BY-SA 3.0

DEN POPULÄRA VÅLDTÄKTSRAPPEN

Hagamannen lanserar sig som rapartist.

Efter ett långt och gediget arbete i studion har han äntligen släppt sin debutplatta, och som belöning för mödan får serievåldtäktsmannen ett långt idolporträtt på Expressens förstasida.

– Om jag blir en framgångsrik rappare så kan jag lämna min tidigare karriär som våldtäktsman därhän, säger Hagamannen i intervjun.

I raptexterna skryter Hagamannen om sina övergrepp och dissar konkurrenter som Örebromannen och Nytorgsmannen som han menar inte alls har samma meriter.

– Örebromannen har inte lika stor dick som jag och dessutom har han svårt att få upp den. Nytorgsmannen är en simpel ”studiorapist” (term som våldtäktsmän använder för att beskriva en artist som skryter om våldtäkter men har för liten dick för att utföra dem själv), säger Hagamannen till Expressen.

Expressen får kritik för att ha gett Hagamannen en plattform. Men själva ser de inga problem med sitt agerande.

– Det enda som är viktigt för oss är att vi inte ger någon plattform till Paolo Roberto, säger Expressens chefredaktör Klas Granström.

Det är heller inte bara Expressen som lyfter fram Hagamannen. Redan nu har Sveriges Radio nominerat honom till nästa års P3 Guldpris.

– Vi har som policy att bara nominera kriminella till P3 Guldgalan. Annars är det ingen bryr sig om vår skitkanal, säger en P3-chef till Folkhemseliten.

Läs även: Hagamannen och Örebromannen startar podcast – kallar den ”Alla våra ligg”

Läs även: Därför rånade Dree Low kiosken: ”Var fett sugen på ostbågar”

Vill du att Folkhemseliten ska fortsätta sprida fejknyheter? I så fall bör du swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.