Här är städerskan som jobbade för Magdalena Andersson

Montage. Foto: Frankie Fouganthin CC BY-SA 4.0 / kremlin.ru CC BY 4.0

ABSOLUT INGEN SPION

På lördagen visade det sig att en efterlyst kvinna med utvisningsbeslut har jobbat hemma hos statsminister Magdalena Andersson via en städfirma. Nu kan Folkhemseliten avslöja ytterligare detaljer om städerskan.

Städerskan går under namnet Vladimira Pruttin. Hon påstår sig vara från Nicaragua och inte alls från Kreml i Ryssland. Till Folkhemseliten berättar hon lite mer om sig själv.

– Jag är…, börjar Vladimira med en djup rysk mansröst innan hon harklar sig och fortsätter i en mycket ljus, latinsk kvinnoröst:

– Jag är inte alls någon spion.

Vad är du då, bitch?

– Inte spion i alla fall. Eller rysk president.

Magdalena Andersson avböjer en intervju med Folkhemseliten. Däremot får vi tag på hennes make – professor Richard Friberg – som mer än gärna låter sig intervjuas.

När Folkhemseliten frågar Ricky om städerskan ger han ett kort och koncist svar.

– Jag vet inte om hon är spion eller inte. Det enda jag vet är att jag inte hade bangat, säger han och ger Folkhemseliten en high five.

OMG du är ju asskön! Vill du med ut och ta en bärs eller?

– Jag går gärna med ut och tar en bärs. Måste bara fråga en person om lov först. Vet du vem?

Nä, berätta.

– Regeringen!

Folkhemseliten och Ricky Free lägger sig sedan på golvet dubbelvikta av skratt. Folkhemseliten pinkar lite i brallan åt Professor Ricks helgalna skämt.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.