Horace Engdahl dissar Sara Danius i ny rap-singel

Bild: Wikimedia Commons

SVERIGE Efter bråket inom Svenska Akademien släpper nu Horace Engdahl en ny raplåt där han dissar Sara Danius sönder och samman. ”Ey bro, nu kommer Sara-Hoe lära sig att inte disrespecta mig!”, säger Engdahl i ett meddelande till Folkhemseliten.

Efter bråket inom Svenska Akademien, där två läger byggts upp med Horace Engdahl å ena sidan och den ständiga sekreteraren Sara Danius å den andra, förvärrades idag krisen ytterligare, då Horace Engdahl kom med nyheten på Instagram att han ämnar att släppa en ny rap-singel med det enskilda syftet att dissa Sara Danius. Låten, som heter ’Cunt Ass Bitch Nigga Hoe’ och vars titel syftar på Danius, släpps nu i veckan på Spotify och är producerad av Mange Schmidt.

– Horace ringde mig tidigare i veckan och frågade om jag ville prodda hans nya tunga hip hop-låt och jag var förstås fetpå!, säger Mange Schmidt, som också medger att han var tvungen att tacka ja till jobbet eftersom han spelat bort alla sina egendomar på illegal tuppfäktning.

Engdahl, som tidigare i veckan kallade Danius för den sämsta ständiga sekreteraren i Svenska Akademiens historia, skräder inte med orden när Folkhemseliten når honom via brevduva, vilket är det enda kommunikationsmedlet Svenska Akademien tillåts använda av sina medlemmar.

– Ey bro, nu kommer Sara-Hoe lära sig att inte disrespecta mig!, säger Engdahl i ett meddelande till Folkhemseliten, som han undertecknar med ”Fight the Power!”

Danius å andra sidan är inte lika road över Engdahls tilltag, och till Folkhemseliten dissar hon den före detta ständige sekreteraren rejält.

– Det är knappast en slump att om man tar bort c och e från namnet Horace, så blir det hora, säger Danius till Folkhemseliten.