Ingvar Kamprad lever – bor på paradisö med Biggie Smalls och 2pac

OLYMPUS DIGITAL CAMERA, Bild: Wikimedia Commons

NÅGONSTANS I KARIBIEN Ikea-grundaren Ingvar Kamprad lämnade landet med sorg när han avled tidigare i vintras. Hyllningarna var många och möbeljättens vd blev genast saknad. Enligt uppgifter till Folkhemseliten ska dock den småländske entreprenören inte alls vara död, utan istället bo på en paradisö i Karibien tillsammans med Biggie Smalls och 2pac, där han lever under artistnamnet Lil’ Kamp.

Den 28 januari i år nåddes Sverige av beskedet att Ingvar Kamprad, grundare av möbeljätten Ikea, gått bort föregående dag i sitt hem i Småland. Enligt officiell utsago blev Kamprad 91 år gammal, men enligt en källa till Folkhemseliten ska möbelentreprenören inte alls vara död, utan istället föra sin tillvaro på en paradisö i Karibien tillsammans med rapparna Biggie Smalls och 2pac, där han lever under artistnamnet Lil’ Kamp.

– Där ägnar han sig åt sin egentliga passion här i livet: röka gräs, bära baggy jeans och prodda tunga beats åt sina bröder Biggie Smalls och 2pac, säger den hemliga källan, som egentligen skulle föredra att inte vara anonym.

De sedan länge dödförklarade rapparna Biggie Smalls och 2pac ska enligt källan kommit över sin beef och numera bo tillsammans på den okända paradisön i Karibien. Enligt källan var det också Biggie Smalls, kompis med Kamprad sedan deras gemensamma tid i gatugänget Crips, som övertalat honom att fejka sin död och flytta till paradisön, där även Michael Jackson, Elvis och JFK ska bo, enligt påhittade uppgifter till Folkhemseliten. Varför alla dessa kändisar ska ha fejkat sin död och flyttat till Karibien är inget som Folkhemselitens källa har något bra svar på.

– Kan bero på World Government eller 9/11, säger han bara och tänder en joint.

Kan varken bekräfta eller förneka

Uppgifterna om Kamprads påstådda uppehälle är svåra att bekräfta. Vad som går att bekräfta är att en producent under namnet Lil’ Kamp tidigare släppt flera låtar, som till exempel ”Moms är knas” i samarbete med Sebbe Staxx och ”Shonnar Skatteplanerar” med Dogge Doggelito. Men om han i själva verket fortfarande lever är det ingen som vill svara på.

– Det där är uppgifter som jag varken kan bekräfta eller förneka, säger hans son Peter Kamprad i ett mejl till Folkhemseliten, och avslutar med signaturen Lil’ Pete.