Israelvän och Palestinavän bombar varandra med argument på Twitter

Foto: Pixabay / Public Domain

ONLINEKRIGET PÅ VÄSTBANKEN

Den senaste tiden har konflikten eskalerat online mellan en Israelvän och en Palestinavän. Situationen har blivit så illa att bägge parter vägrar att föra dialog utan istället bombar varandra med argument på Twitter.

Konflikten är inte den första parterna emellan men den här gången började det hela med att Israelvännen vägrade låta Palestinavännen att bo på Israelvännens bakgård. Palestinavännen svarade då med att skicka argumentmissiler mot Israelvännens Facebook- och Twittersida.

Israelvännen har dock ett mycket avancerad försvarssystem mot näthat i form av en trollarmé som bemöter varenda argument med ett kraftigt motargument. Det har däremot inte Palestinavännen som dör inombords och får psykisk härdsmälta varje gång han bombas med argument.

Palestinavännen backas dock av hela vänstern och nästan hela kändissverige, som egentligen inte vill ha något med Palestinavännen att göra förutom att ge sin support på Instagram.

FN är mycket bekymrad över konflikten som håller på att eskalera till fullskaligt Twitterkrig. De har försökt medla i konflikten genom att lägga upp roliga GIF:s och memes i kommentarsfälten men inget verkar bita på kombattanterna.

Läs även: 29-åring tycker folk är fruktansvärt fördomsfulla mot honom bara för att han har en svastika tatuerad i pannan

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.