Jätteanonym svensk Milanspelare försvarar Zlatan mot anklagelserna: ”Zlatan är världens skönaste”

Den anonyme svenske spelaren.

FOTBOLL Igår kom utdrag ur Olof Lundhs kommande bok Landslaget enligt Lundh ut i pressen, där landslagets forne superstjärna Zlatan pekas ut som mobbare. Men enligt en anonym svensk spelare i Milan är bilden som presenteras av Ibra felaktig. – Zlatan är världens skönaste. Han har aldrig mobbat någon och om han har mobbat någon så är det den mobbades fel, säger den jätteanonyma spelaren på skånska.

Under gårdagen kom utdrag ur Olof Lundhs kommande bok Landslaget enligt Lundh ut i samtliga medier i en inte alls välplanerad PR-kampanj. Däribland fanns många berättelser om Zlatans tid i landslaget, där den forne landslagsstjärnan beskriv som en elak mobbare.

Uppgifterna som Lundh förlitar sig på är dock bara från anonyma källor, och till Folkhemseliten kommer nu ytterligare en väldigt anonym svensk spelare i Milan ut och försvarar Zlatan mot Olof Lundhs angrepp.

– Zlatan är världens skönaste. Han har aldrig mobbat någon och om han har mobbat någon så är det den mobbades fel, säger den jätteanonyma spelaren med sin skånska dialekt.

Spelaren, som inte vill avslöja sin identitet ens för Folkehemseliten, säger att han aldrig upplevt att Zlatan varit dum mot någon, förutom när de inte har lyssnat på Zlatan.

– Om man inte lyssnar på Zlatan får man skylla sig själv. Gör man inte som Zlatan säger så möter man the fury of Zlatan, säger Milanspelaren som är uppvuxen i Rosengård.

En annan spelare i Milan vid namn Hakan Calhanoglu håller med sin anonyme lagkamrat.

– Zlatan är verkligen världens sjysstaste. Han är så råsjysst att jag inte ens var jag ska ta vägen, säger Calhanoglu.

När Folkhemseliten möter Hakan Calhanoglu har han en blåtira, bruten arm, bruten näsa och är kastrerad. Calhanoglu säger att han fick skadorna från att ha ramlat i en trappa och att det absolut inte är Zlatans fel. Istället menar han att allting är hans fel.

Under samtalet börjar någon plötsligt att banka på dörren. Calhanoglu hoppar till förskräckt.

– Hakan din horunge! Du snackar inte skit om Zlatan va?! ropar en röst med skånsk dialekt från andra sidan dörren.

– Lol, det skulle jag aldrig ens drömma om! svarar Calhanoglu och skrattar till lite nervöst. Personen slutar då att banka på dörren.

På frågan om vad som kommer hända med Olof Lundh efter avslöjandena svarar den anonyme svenske spelaren:

– Det är fullt möjligt att någon gör kalsongrycket på honom. Jag säger inte att Zlatan kommer göra det för han är störtskön, men någon kommer göra det.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.