Jesus vill inte längre gifta sig med Åsa Waldau: ”Hon är en psycho bitch”

Åsa Waldau. Foto: Wikipedia.

SVERIGE/HIMLEN Knutbys församlingsledare Åsa Waldau, också kallad ”Kristi Brud”, har den senaste tiden anklagats för att ha misshandlat andra kvinnor i församlingen. Efter anklagelserna meddelar nu Jesus att han bryter sin förlovning och inte längre vill gifta sig med Waldau. – Jag svär bror hon är en psycho bitch, jag pallar inte mer knas len, säger Jesus i ett officiellt uttalande.

Det stormar kring Åsa Waldau. Knutbys församlingsledare, känd under smeknamnet ”Kristi Brud”, har bland annat anklagats för att ha misshandlat flertalet kvinnor i församlingen, och som om det inte vore nog så har nu Jesus brutit sin förlovning med Waldau och meddelat att han inte längre tänker ta henne som fru när han åter stiger ner på jorden.

– Jag svär bror hon är en psycho bitch, jag pallar inte mer knas len, säger Jesus i ett officiellt uttalande.

Vidare i uttalandet hävdar Jesus att han fått nog av ”gussar som är råknas” och att han bara vill ha en ”babe som är tjockt med chill” som inte stör honom när han kollar på Champions League och låter honom gå ut med hans grabbar: Lukas, Matteus, Johannes, med flera.

När Folkhemseliten når Åsa Waldau med uppgifterna vill hon först inte kännas vid dem, men lackar sedan ur och menar att det inte är för att hon är psycho som Jesus backat ur, utan för att han är latent homosexuell.

– Jag har fått nog av den där jävla bögjäveln, säger Waldau till Folkhemseliten.