Kinahatare ansöker om att få bränna nudlar utanför Kinas ambassad

Bild: Gaurav Dhwaj Khadka CC BY-SA 4.0 / Google Maps

VIKTIGA PROTESTER

Att bränna religiösa skrifter och kulturspecifika föremål är den nya heta innegrejen i Sverige.

Efter otal antal ansökningar om att få bränna koranen samt flera om att få bränna bibeln och den judiska torahn har nu en ökänd kinahatare fått tillstånd att bränna nudlar utanför den kinesiska ambassaden.

Läs även: Koranförsäljare tjänar storkovan på Paludan: ”Köper nya ex varje dag”

I ansökan till polisen skriver personen att han ”hatar nudlar och tycker kineser kan dra åt helvete”. Han planerar dessutom att hälla ut 15 liter Szechuansås på gräsmattan utanför ambassaden. Eller som han kallar det: ”Rövsås”.

– En gång höll jag på att dö av en hemmagjord vårrulle. Därför vill jag se ett totalförbud på vårrullar, nudlar och alla annan jävla ching chong-mat. Det är tamejfan livsfarligt! säger kinahataren, som föredrar att vara anonym.

Vad var det för smak på den hemmagjorda vårrullen?

– Arsenik.

Kinas president Xi Jinping varnar för att den planerade aktionen kan leda till allvarliga konsekvenser för Sverige.

– Om ni tillåter den här anti-kinesiska protesten kommer vi att äta upp alla era hundar och skendränka Ulf Kristersson med nudelsoppa, säger han i ett officiellt uttalande.

I samband med demonstrationen har polisen varnat hundägare för att röra sig fritt i innerstan med sina hundar eller i närheten av kinakrogar.

Utöver nudelbränningen planeras också en snigelbränning utanför Frankrikes ambassad, en tzatzikidissekering utanför Greklands ambassad samt en demonstration utanför Egyptens ambassad där en man tänker slå sönder en porslinssfinx med basebollträ i protest mot faraonernas tyranni.

Läs även: Jockiboi tänker bränna koranen: ”Heltokigt prank”

STÖD FOLKHEMSELITEN!!!

Bra fejkjournalistik kräver resurser! Swisha valfri summa till 123 357 41 00, så bidrar du till vår oseriösa faktagranskning och opålitliga nyhetsförmedling. Se också till att dela och sprid Folkhemseliten till vänner och bekanta.

Oliver, oansvarig utgivare på Folkhemseliten.se