Koranförsäljare tjänar storkovan på Paludan: ”Köper nya ex varje dag”

Koranförsäljaren och hans finansiär Stormufti Paludan Foto: News Øresund -Johan Wessman (CC BY 3.0) / Instagram

BÖCKERS DÖD, ANDRAS BRÖD

I veckan fortsätter Rasmus Paludan sin koranbrännarturné genom vårt avlånga land. Till sina nya demonstrationer har han köpt på sig ett helt lass med koraner att bränna.

En som jublar över beskedet är Paludans personlige koranförsäljare, som genom åren blivit stenrik på danskens inköp.

– Stormufti Paludan köper nya ex av koranen varje dag. Ingen har stöttat muslimskt entreprenörskap lika mycket som han, säger koranförsäljaren Sheik Abu bin Money Cash till Folkhemseliten.

Till följd av den enastående försäljningen till islamhatande danskar har Sheik Abu bin Money Cash lyckats tjugodubbla sitt företags omsättning. Det har gjort honom till en av Mellanösterns rikaste shejker med 27 yachter, 12 mansions och 167 par sandaler. Likt flera andra arabiska shejker har han även köpt en fotbollsklubb – Degerfors IF.

– Dessutom har jag fullföljt min barndomsdröm om att finansiera paramilitära jihadistgrupper i Pakistan, säger Sheik Abu bin Money Cash.

Rasmus Paludan ser ingen motsättning i att bränna koraner och berika shejker som finansierar paramilitära jihadistgrupper.

– Jag och Abbe har en strikt affärsmässig relation. Han säljer koraner till mig och sen när jag bränner dem är han med och kastar sten på mig, säger den danske stormuftin.

Läs även: Paludan bränner Sagan om ringen – lajvnördar startar upplopp i Örebro

STÖD FOLKHEMSELITEN!!!

Bra fejkjournalistik kräver resurser! Swisha valfri summa till 123 357 41 00, så bidrar du till vår oseriösa faktagranskning och opålitliga nyhetsförmedling. Dela och sprid också gärna Folhemseliten till vänner och bekanta.

Oliver, oansvarig utgivare på Folkhemseliten.se