Kristersson ryter till: ”inför CP-hårda straff mot gängkriminella”

Foto: Frankie Fouganthin / Wikimedia Commons

SVERIGE Ulf Kristersson ryter till mot den ökande gängkriminaliteten i landet. Moderatedaren menar att det är dags att ta i med hårdhandskarna. – Moderaterna vill se CP-hårda straff mot gängkriminella, säger Kristersson.

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson har fått nog av den ökande gängkriminaliteten i landet. Moderatledaren vill nu se hårdare tag för att stoppa utvecklingen.

– I Moderaterna vill vi se CP-hårda straff mot gängkriminella. Lika hårda som min penis blir vid skattesänkningar, säger Kristersson.

Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson vill gå ännu längre än så.

– Det räcker inte med CP-hårda straff, vi vill ha böghårda straff. Lika hårda som min penis blir när jag deporterar en utlänning, säger Jimmie.

Sossarnas justitieminister Morgan Johansson, också kallad Mogge Justice, menar att hårdare straff redan införts.

– Jag fattar inte varför man vill införa CP-hårda eller böghårda straff när vi redan infört mongohårda straff. Lika hårda som min penis blir vid statlig mediakontroll och utvidgning av offentlig sektor, säger Mogge Justice.

Den enda som inte vill se hårdare straff är Vänsterpartiets avgående partiledare Jonas Sjöstedt.

– Vi vill inte ha hårdare straff. I Vänsterpartiet är vi för gängkriminalitet, säger Sjöstedt.

Jonas Sjöstedt har för övrigt ingen penis. Detta eftersom han kapat av den i solidaritet med arbetarklasspungen, och således gett den tillgång till de egna produktionsmedlen från den förtryckande bourgeoisekuken.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.