Kristersson vill ena Sverige: ”Vi är alla överens om att Pontus Rasmusson är sämst”

Bild: Frankie Fouganthin CC BY-SA 4.0 / Faksimil Instagram

HAT FÖRENAR

I Sverige har det nyss varit riksdagsval och för närvarande ser Ulf Kristersson ut att bli Sveriges nästa statsminister.

Samtidigt är landet mer polariserat än någonsin och många bävar inför en ny konservativ regering. Därför vill Ulf göra sitt yttersta för att förena landet.

– I dessa splittrande tider är det viktigt att se vad som förenar oss. Till exempel är vi alla överens om att Pontus Rasmusson är sämst, säger Ulf i riksdagens talarstol.

Han får medhåll av den avgående statsministern Magdalena Andersson.

– Det är sant som Ulf Kristersson säger. Pontus Rasmusson är en riktig bajshora och anledningen till att vi har höga elpriser i södra Sverige. Jag kallar dem Pontuspriser, säger Maggan.

– Deportera honom till Somalia! instämmer Jimmie Åkesson.

Sedan samlas hela riksdagen med högafflar och marscherar gemensamt till Pontus Rasmussons hus. Väl där tar de honom på bar gärning när han har en puss-challenge på Youtube med 9-åringar.

– Vi gör alla misstag! förklarar Rasmusson.

Men det köper inte riksdagen som sedan lynchar youtubern och offrar honom till asagudarna för att få en bra höstskörd och lägre elpriser.

Alla är dock inte med på lyncha-Pontus-tåget. Centerpartiet drog sig ur i sista stund ur.

– Pontus Rasmusson hade varit en perfekt kandidat för oss; en sann centerpartist, säger C-toppen Fredrick Federley, som medger att han även har matchat med Rasmusson på Tinder.

Läs även: Regeringen: ”Nästa som klagar på elräkningen dödas i elektriska stolen”

STÖD FOLKHEMSELITEN!!!

Bra fejkjournalistik kräver resurser! Swisha valfri summa till 123 357 41 00, så bidrar du till vår oseriösa faktagranskning och opålitliga nyhetsförmedling. Se också till att dela och sprid Folhemseliten till vänner och bekanta.

Oliver, oansvarig utgivare på Folkhemseliten.se