Kurdiska räven ny fritidsledare för ABF Botkyrka

Fritidsledaren Kurdiska räven

KURDISKA FÖREBILDEN

ABF:s fritidsgårdar i Botkyrka har tyvärr präglats av en hel del skumraskiga typer genom åren. Bland annat har det blivit tillhåll för knarkare, huliganer och värst av allt – sossar.

Men nu ska det bli ändring på det. För att få till en nystart har ABF Botkyrka anställt Rawa Majid, känd som ”Den kurdiska räven”, som ny fritidsledare.

– En man som är döpt efter ett så fint och ståtligt djur som en räv kan inte ha annat än rent mjöl i påsen. Välkommen till fritidsgården, Kurdiska räven! säger Yasin Byn, talesperson för ABF Botkyrka.

Yasin hänvisar också till rävens gedigna erfarenhet av att jobba med barn och unga.

– Han har anställt omkring 50 barnsoldater till hans företag. Därmed har han gjort en enorm insats mot ungdomsarbetslösheten i utsatta områden och gett unga chansen att jobba både som becknare och torped.

Läs även: Facket rasar mot Vårbynätverket: ”De flesta anställda saknar kollektivavtal”

Somliga säger dock att anställningen är ett sätt att försöka goa Kurdiska räven. Speciellt eftersom han just nu befinner sig i gängkrig med en annan farlig gangsterledare – Kurdiska bävern.

– Om du trodde Kurdiska räven var farlig ska du se Kurdiska bävern. Han är inte att leka med, säger en källa till Folkhemseliten.

Kurdiska bävern är inte heller den enda rivalen till Kurdiska räven. Bland de andra utmanarna finns också Kurdiska hamstern, Kurdiska näbbmusen, Kurdiska daggmasken, Kurdiska plankton, Kurdiska maneten, Kurdiska burmakatten, Kurdiska amöban, Kurdiska konkelbäret, Kurdiska kissblöjan och Kurdiska röven – vars riktiga namn är Özz Nujen.

Läs även: Yasin blir programledare på Barnkanalen: ”Ska lära kidsen att knulla aina”

STÖD FOLKHEMSELITEN!!!

Bra fejkjournalistik kräver resurser! Swisha valfri summa till 123 357 41 00, så bidrar du till vår oseriösa faktagranskning och opålitliga nyhetsförmedling. Se också till att dela och sprid Folhemseliten till vänner och bekanta.

Oliver, oansvarig utgivare på Folkhemseliten.se