Löfvén tar efter Trump och Boris: skaffar helknasig blond frisyr för att öka i opinionen

Bild: faksimil Svt Play

SVERIGE Mitt under coronakrisen har Stefan Löfvén kommit fram till ett nytt genidrag att öka i opinionen. För att minska Socialdemokraternas drastiska väljartapp och öka sin popularitet har statsministern tagit efter Donald Trump och Boris Johnson och skaffat en helknasig blond frisyr. – Varken Uffe-man eller Jimmie-boy har blond frilla, så dom har noll chans mot Steffe-champ, säger Löfvén.

Socialdemokraterna har under lång tid upplevt fallande opinionssiffror och på senare tid har allt fler röster höjts mot partiledaren tillika statsministern Stefan Löfvén. Mitt under pågående coronakris väljer därför Löfvén att ta efter USA:s president Donald Trump och Storbritanniens premiärminister Boris Johnson, och skaffa en helknasig blond frisyr.

– Varken Uffe-man eller Jimmie-boy har blond frilla, så dom har noll chans mot Steffe-champ. Nu kommer jag fucking vinna nästa val yao, säger Löfvén i en officiell kommentar på regeringens hemsida.

Enligt partiets egna prognoser kan Löfvéns nya frisyr innebära en väljarökning på 500 procent. Av den anledningen tycker Moderaternas Ulf Kristersson att den nya frillan är att ”fubba”.

En som går åt helt motsatt håll är Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson, som istället valt att skaffa dreads.

– Till nästa val har vi valt att rikta in oss på väljargruppen: ”Lantisar som röker för mycket ganja”, och för att få deras stöd måste man ha slitna dreads och dålig intimhygien, säger Åkesson, som inte bytt kalsonger på 15 dagar.