Löfvéns besvärjelse för att få ner gängkriminaliteten – upprepar gång på gång att det är ”helt oacceptabelt”

Bild: faksimil Svt Play

SVERIGE I takt med den ökande gängkriminaliteten har Stefan Löfvén hängivit sig åt uråldrig magi. För att få bukt med problemen har statsministern börjat upprepa den magiska trollformel med att kalla kriminaliteten för ”helt oacceptabelt”, tills den försvinner i tomma intet. Statsministern hat lärt sig besvärjelsen från Harry Potter.

Gängkriminaliteten i landet fortsätter att öka. För att få bukt problemen har nu Stefan Löfvén kommit med en ny taktik: magiska trollformler.

För att få gängkriminaliteten att försvinna har statsministern börjat använda sig av besvärjelsen att kalla det ”helt oacceptabelt”, en uråldrig magisk formel som steg för steg raderar det man riktar sig mot.

– Det är lite som när Gandalf sa: ”You shall not pass!” till balrogen. När jag vill hindra något säger jag istället att det är helt oacceptabelt, säger Löfvén.

”Det är helt oacceptabelt” är en besvärjelse som statsministern har lärt sig från Harry Potter. Men det är inte den första besvärjelse han använt sig av. Tidigare har han även sagt ”det där är bara käbbel”, vilket är en kraftig trollformel för att skjuta ifrån sig kritik, och ”vi såg det inte komma”, som avleder folk från att ta en närmare titt på hans misstag.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.