Mätinstituten som tippade storseger för Biden försvarar sig: ”vi hade pålitliga siffror som vi tagit från röven”

Bild: Montage. Wikimedia Commons / Gage Skidmore, Shealah Craighead

USA Resultatet från det amerikanska presidentvalet är fortfarande ovisst. Innan valet tippade flertalet mätinstitut på storseger för Biden, men så är alltså inte fallet. Mätinstituten försvarar dock sin ursprungliga förutsägelse. – Vi hade väldigt pålitliga siffror som vi tagit från röven, säger en chef för ett av mätinstituten, som också är med i Illuminati.

Snart två dagar efter valnatten så är utkomsten av det amerikanska presidentvalet fortfarande oviss, även om det lutar åt Biden. Innan valet menade flera mätinstitut att det skulle bli en jordskredsseger för Demokraternas kandidat, men så blev alltså inte fallet. Trots den felaktiga förutsägelsen försvarar sig mätinstituten från all kritik.

– Vi hade väldigt pålitliga siffror som vi tagit från röven, säger chefen för mätinstitutet Tower of Babylon [OBS! det finns ett väldigt djupt skämt här som många av er inte förstår].

Chefen, som utöver sitt chefskap också är VIP-medlem i Illuminati, menar att deras mätningar gjorts efter samma praxis som inför alla val.

– Vi har alltid fått våra siffror genom att gräva djupt inne i arslet. När vi sedan dragit ut tillräckligt med konkelbär ger vi dem till en spågumma som genom uråldrig magi ger oss sin bästa spådom. ”I ändtarmen ligger källan till evig visdom”, som Sokrates brukade säga. De är också vad jag brukar säga när jag försöker övertala min fru till att ha analsex, säger chefen och skrattar ett väldigt mansschovinistiskt garv.

Efter att ha förutsett ytterligare ett val fel lyfts dock en hel del kritik mot mätinstituten, där kritikerna hävdar att deras mätmetoder är förlegade.

– Det är faktiskt år 2020 och man kan inte bara dra siffror ur röven. Dra dem ur kuken istället! säger en kritiker.

När kritikern får frågan hur man drar något ut ur kuken vill han inte svara.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.