Morgan Johansson fortfarande arg på Bianca Ingrosso: ”taskigt att hon inte bjöd mig”

Foto: Frankie Fouganthin / Wikipedia

SVERIGE Efter influencerfesten i helgen fick Bianca Ingrosso och hennes vänner utstå hård kritik för att inte bry sig om rekommendationerna mot corona. En av kritikerna var justitieminister Morgan Johansson, som nu går till ytterligare angrepp mot Ingrosso. – Riktigt taskigt att hon inte bjöd mig, jag är ju trots allt partykingen, säger ”Mogge Justice”, som han också kallas.

I helgen hade Bianca Ingrosso och flera andra influencers en stor fest i Båstad och fick därefter utstå hård kritik för att inte bry sig om rekommendationerna mot smittspridningen. En av de som valde att kritisera festen var justitieminister Morgan Johansson, som nu riktar ytterligare kritik mot Ingrosso.

– Riktigt taskigt att hon inte bjöd mig, jag är ju trots allt partykingen, säger ”Mogge Justice”, som han också kallas.

Mogge Justice är också förvånad över att han själv inte blev bjuden, eftersom han enligt egen utsago är världens bästa partyprisse.

– Helt ärligt: tror ni jag hade kunnat haffa Annika om jag inte vore ett sånt jävla party animal? säger Mogge Justice och syftar på hans nyblivna babe Annika Strandhäll.

Mogge Justice meddelar också att han egentligen inte bryr sig om rekommendationerna.

– När jag inte blir bjuden så bryr jag mig om rekommendationerna, men när jag blir bjuden är det skitsamma, nån gång ska vi ändå alla dö, säger Mogge Justice.

Folkhemseliten har också pratat med Bianca Ingrosso, som på frågan om varför inte Mogge Justice var bjuden svarar så här:

– Om han tar bort lagarna för att vi måste reklammärka våra sponsrade inlägg i sociala medier så kan jag bjuda honom, annars skulle jag aldrig bjuda en fucking sosse.

 

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till oss på 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Om inte det får du gärna sprida Folkhemseliten till vänner och bekanta.