Morgan Johansson: ”Om jag avsätts kan man hyra mig för dvärgkastning”

Morgon Johansson Sveriges justitieminister. Foto: Joakim Berndes CC BY-SA 4.0

KAST MED LITEN JUSTITIEMINISTER

Morgan Johanssons ministerskap hänger på en skör tråd.

I veckan meddelade SD att man väcker misstroende mot justitieministern. Därefter har M, KD och L deklarerat att man hänger på. Nu krävs det en röst till för att Morgan Johansson – också kallad Mogge Justice – ska fällas.

Men den gode Morgan hänger inte läpp. Om han tvingas lämna har han andra planer för ett liv utanför politiken.

– Om jag avsätts kommer jag att sjösätta mina egen firma där man kan hyra mig för dvärgkastning. Vi kan kalla det: ”Kast med liten justitieminister”, säger Mogge Justice.

Redan innan misstroendeomröstningen har Morgan börjat förbereda sin nystartade business. Bland annat har han headhuntat Ulf Kristersson och Vladimir Putin till verksamheten, men både M-ledaren och den ryske diktatorn har än så länge tackat nej.

Morgan Johansson har även erbjudit sina tjänster till dem som brukar kasta sten på snutjävlar, så att de kan kasta honom på grisarna istället.

– Jag väger ungefär lika mycket som en gatsten och har mycket bättre ballistiska egenskaper. Dessutom saknar jag all form av värdighet vilket gör att jag passar utmärkt som kastredskap, säger Mogge Justice.

Läs även: 39-årig man tog tugga av Paolos pasta – drabbades av plötsligt behov att köpa sex

STÖD FOLKHEMSELITEN!!!

Bra fejkjournalistik kräver resurser! Swisha valfri summa till 123 357 41 00, så bidrar du till vår oseriösa faktagranskning och opålitliga nyhetsförmedling. Se också till att dela och sprid Folhemseliten till vänner och bekanta.

Oliver, oansvarig utgivare på Folkhemseliten.se