Morgan Johansson om skottskadade barnen: ”Dags att börja utbilda barnsoldater”

Bild: Frankie Fouganthin CC BY-SA 4.0 / Pixabay

MOGGE JUSTICE

I helgen skottskadades två barn i 5- och 6-årsåldern i Flemingsberg. Barnen drog inte på sig några livshotande skador utan ska ha skjutits i benen när de hamnade i skottelden i en gänguppgörelse.

Nu kommer justitieministern Morgan Johansson – också kallad Mogge Justice – med en briljant lösning på det ökande antalet skjutningar.

– Det har blivit dags att börja utbilda barnsoldater. Ge dem en kalashnikov och en fet armour så kan de gå ut och sopa mattan med gängen. Dessutom slipper vi politiker göra något åt saken, säger Mogge Justice och lägger sig sedan raklång i den hängmatta han spenderat större delen av regeringstiden med ett glas Calvados i handen.

Justitieministern tycker att inspiration bör dras från afrikanska länder som exempelvis Sierra Leone där barnsoldater varit en norm bland gerillagrupper.

– I de länderna tror man på ungdomen. Och det gör vi socialdemokrater också, meddelar Mogge Justice från hängmattan.

Han tillägger att dagens barn redan har tillräckligt med stridsträning för soldatlivet från att spela Counter Strike och Fortnite.

Mogge får emellertid kritik för sitt uttalande. Bland annat från Miljöpartiets språkrör Märta Stenevi som inte tycker att Sverige bör rekrytera några barnsoldater.

– Sverige kan inte ta efter de afrikanska länder där barnsoldater rekryteras. Det vore kulturell appropriering. Skäms på dig Mogge! säger batikhäxan Stenevi.

STÖD OBEROENDE OCH FAKTAGRANSKADE FEJKNYHETER!!! Swisha till 123 357 41 00 eller bli Patreon. Glöm heller inte att sprida Folkhemseliten till vänner och bekanta.

Läs även: Regeringen vill förbjuda ordet ’Svennebanan’: ”Reducerar svensken till en frukt”

Läs även: Löfven erkänner: ”Har haft konstant stånd sen jag återtog makten”