Norrland varnar efter förbud mot vattenskoter: ”förbjuder dom snöskoter blir det revolution”

Foto: Monica Moritz / CC BY-SA 3.0

SKOTER Idag meddelade regeringen att de ämnar införa förbud mot vattenskotrar. Nu varnar Norrland för vad som kommer hända ifall de inför liknande restriktioner mot snöskotrar. – Förbjuder dom snöskoter blir det revolution, säger Roger Pontare, officiell talesperson för hela Norrland.

Under onsdagen lät regeringen meddela att de planerar införa förbud eller hårdare restriktioner mot vattenskotrar. Som svar på beskedet ger Norrland ett varningens finger för vad som kommer ske ifall liknande förbud läggs på snöskotrar.

– Förbjuder dom snöskoter blir det revolution, säger Roger Pontare, officiell talesperson för hela Norrland.

Pontare meddelar att Norrland kommer utropa självständighet direkt efter ett sådant förbud, och att Sverige i så fall gör bäst i att hålla sig undan eftersom alla i Norrland har vapen.

– Vapentätheten i Norrland är 500 älgstudsare per capita, så om Sverige går till angrepp har de inte en chans, säger Pontare, som själv föredrar tomahawk.

Stefan Löfvén, som själv kommer från Norrland, har än så länge inte svarat på varningen, men enligt rykten från regeringskansliet planerar han inte att förbjuda snöskoter, eftersom de tillhör hans ”peoples”, medan vattenskoter körs av onda borgare från Djursholm.

 

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till oss på 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Om inte det får du gärna sprida Folkhemseliten till vänner och bekanta.