Ny Pirates of the Caribbean-film på g – Jack Sparrow slåss mot sjöodjuret Amber Heard

Amber Heard och Jack Sparrow. Bild: Youtube / NJM2010 CC BY-SA 4.0

VÄRSTA MONSTRET PÅ DE SJU HAVEN

I sommar kommer en ny film ut i blockbuster-serien Pirates of the Caribbean. Och efter Kapten Barbossa, Davy Jones, Kraken och Salazar kommer den sjätte delen att innehålla det läskigaste sjöodjuret av dem alla – Amber Heard.

Bland Amber Heards alla monstruösa superkrafter är en att locka till sig framgångsrika män med sin skönhet för att sedan sprida illasinnade rykten om dem och förstöra deras karriär. Därefter bajsar hon i deras säng.

Hitintills har alla Pirates of the Caribbean-filmer haft 11 som åldersgräns i Sverige. Den nya filmen med Amber Heard är emellertid så läskig att den förmodligen kommer ha åldersgränsen 37 – eller högre än så.

– Amber Heard är så skräckinjagande att jag kissar på mig och bajsar ner mig och får utlösning i ren exaltering på en och samma gång, säger filmkritikern Orvar Säfström om filmen.

Läs även: Film om #MeToo ute i höst – kommer vara en romantisk komedi

STÖD FOLKHEMSELITEN!!!

Bra fejkjournalistik kräver resurser! Swisha valfri summa till 123 357 41 00, så bidrar du till vår oseriösa faktagranskning och opålitliga nyhetsförmedling. Se också till att dela och sprid Folhemseliten till vänner och bekanta.

Oliver, oansvarig utgivare på Folkhemseliten.se