Nytt bombdåd i Stockholm – Edward Blom gjorde bomben från 5:ans trampolin

Bild: Youtube, Wikipedia

BOMBER & GRANATER Stockholm stad skakas av ett nytt bombdåd. Efter sprängningen på Östermalm för några veckor sedan briserade igår en ny bomb i stadsdelen, då tv-kändisen Edward Blom gjorde bomben från 5:ans trampolin i Sturebadet. Efterföljande smäll ska ha hörts ända bort till Kungsholmen.

Den senaste tiden har Sverige skakats av flertalet bombdåd, vars frekvens eskalerat i takt med det ökade gängvåldet. Igår briserade ytterligare en bomb i huvudstaden, då tv-kändisen och mathistorikern Edward Blom gjorde bomben från 5:ans trampolin i Sturebadet. Närliggande bostadshus fick sina fönsterrutor krossade i efterdyningarna av sprängningen och smällen var så hög att den hördes ända bort till Kungsholmen. Flera boende på Östermalm är fortfarande traumatiserade och behandlas nu för psykologisk stress.

– Jag trodde jag var i Baghdad, säger en Östermalmsbo som under dagen behövts behandlas för posttraumatisk stress.

– Det här är ett tecken på den ökade otryggheten i samhället, regeringen måste göra något åt alla riksfetton som gör bomben, säger en annan boende.

Regeringen manar nu till nationell samling för att åtgärda den ökade otryggheten och det ökade antal tjockisar som gör bautaplask. Statsminister Stefan Löfvén utesluter inte att sätta in militär på badhus runt om i landet och hävdar att tvingande åtgärder som ”nolltolerans mot tjockishopp” kan bli aktuella. Han säger också att tjockishopp är ett hot mot samhällskontraktet.

När Folkhemseliten når gärningsmannen själv, Edward Blom, uttrycker han ingen ånger efter dådet, trots den skada han åsamkat.

– Fuck aina och fuck systemet, säger han via telefon och lägger sedan på luren.