Oldsbergs avslöjande: ”Bingolotto styrs av Illuminati!”

SVERIGE Efter att fått sparken från Bingolotto kommer nu Ingvar Oldsberg med ett avslöjande som skakar om hela mediesverige. ”Bingolotto styrs av Illuminati!”, säger han i ett uttalande, och kommer samtidigt med ytterligare ett avslöjande: ”De flesta som spelar på Bingolotto vinner inte.”

Det var efter att en internutredning av produktionsbolaget Warner Bros visat på ”allvarliga arbetsmiljöproblem” som TV4 meddelade beslutet att man kickar Ingvar Oldsberg från Bingolotto. Oldsberg replikerade därefter att han skulle komma med avslöjanden om Warner Bros, avslöjanden som han nu meddelar via sin nystartade blogg, IngfoVars:

– Warner Bros är egentligen en förlängd arm av Illuminati, precis som TV4. Bingolotto styrs av Illuminati!, skriver Oldsberg i blogginlägget.

Men avslöjandena tar inte slut där. Vidare berättar Oldsberg om hur Bingolotto i själva verket är en världskonspiration där även Frimurarna, Bilderberggruppen och Rothschild-familjen är inblandade, med det uttalade syftet att hålla fattiga människor fattiga genom att få dem att spela bort sina pengar på ett spel som är riggat mot dem.

– De flesta som spelar på Bingolotto vinner inte. Det har bara med tur att göra, skriver han.

Flytt landet

Efter avslöjandena tros Oldsberg nu ha lämnat landet och flytt till hemlig ort. I slutet av sitt blogginlägg meddelar han att han förmodligen aldrig kommer kunna sätta sin fot i Sverige igen.

– Det här går hela vägen till toppen av pyramiden. Jag har skaffat mig mäktiga fiender och kommer nog aldrig kunna återvända till Sverige, men det viktiga är att sanningen kommer fram.

När Folkhemseliten får tag på TV4:s vd Casten Almqvist så vill han inte kommentera inlägget, men på den allmänna frågan om hur det kommer sig att så många rapporterat om missförhållanden på TV4 säger Almqvist:

– Uppenbarligen har vi inte meddelat våra anställda om att golare har inga polare.

1 kommentar på ”Oldsbergs avslöjande: ”Bingolotto styrs av Illuminati!””

  1. Jag har faktiskt sett Ingvar i Marbella för några månader sedan.
    Jag tror dock att detta var ett skämt från hans sida.
    Dessutom så verkar det inte gå så bra för Bingolotto nu.
    Jag tror att lotteriet kommer att försvinna om tre-fem år, i alla fall från TV.

Kommentarer är stängda.