Originalcovid stämmer den brittiska och sydafrikanska mutationen för plagiat

Montage. Bild: Wikipedia

THE REAL SLIM COVID Kinesiska originalcovid-19 anklagar den brittiska och den sydafrikanska mutationen för brott mot upphovsrätten och varumärkesintrång och har lämnat in en stämningsansökan mot de båda. Den brittiska mutationen tycker att anklagelsen är löjlig. – Kineser plagierar ju hela tiden, varför får inte vi plagiera dom? säger brittiska covid.

Just nu sprider sig den brittiska och den sydafrikanska mutationen av covid-19 världen över.

Det har fått kinesiska originalcovid att reagera som nu lämnat in en stämningsansökan mot de båda. Originalcovid menar att sydafrikanen och britten gjort sig skyldiga upphovsrättsbrott och varumärkesintrång.

– I’m the real covid yes I’m the real covid all you other slim covids are just imitating, säger kinesiska covid-19 i ett officiellt uttalande via sitt juridiska ombud.

Kinesiska regeringen stöttar kinesiska covid i rättegångsprocessen.

– Covid-19 är en av det här landets främsta exportvaror och därför är det mycket beklagligt när andra länder kommer och snor en inhemsk produkt ifrån oss, säger Kinas president Xi Jinping, som tycker att det hela är ett typexempel på västerländsk postkolonialism och drar paralleller till opiumkriget och Storbritanniens agerande då.

Den brittiska och den sydafrikanska mutationen tycker att kinesiska covids stämningsansökan är löjlig.

– Kineser plagierar ju hela tiden, varför får inte vi plagiera dom? säger brittiska covid.

Sydafrikanska covid tycker att hans kinesiska namne har en dålig ton i sociala medier.

– Han har kallat oss allt från copycats till härmapor. Därmed avhumaniserar han oss genom att likna oss vid djur. Det var så 30-talet började, säger sydafrikanska covid.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.