Ortenlangare har slutat sälja droger – becknar toapapper istället

Ortenlangaren och hans stash.

CORONA I ORTEN En känd ortenlangare har slutat sälja droger. I dessa coronatider har langaren gått över till att beckna toapapper istället, vilket enligt honom är mycket mer lönsamt. – Toapapper är värsta vita guldet bre, säger langaren i en officiell kommentar på sin hemsida.

Coronautbrottet i Sverige har gjort att allt fler börjat hamstra toapapper, vilket lämnat hyllorna i livsmedelsbutikerna gapande tomma. Nu har allt fler andra aktörer dykt upp på marknaden för toapappersförsäljning. Däribland en känd ortenlangare som gått från att sälja droger till att beckna toapapper ute i betongen.

– Toapapper är värsta vita guldet bre, jag har en fet stash vilket innebär mycket para, säger ortenlangaren i en officiell kommentar på sin hemsida. Vidare meddelar han att han kommer stå och sälja på sin hörna 12 timmar om dagen men gittar så fort aina kommer.

Langaren tar 500 kr per rulle, men erbjuder också mängdrabatt med tag 3 betala för 2. Köper man 6 rullar får man dessutom en färdigrullad joint med ganja på köpet.

Priset på toapapper har ökat med nästan 5000 procent sedan coronautbrottet. Ökningen har gjort det till en attraktiv vara inom den undre världen och sedan i torsdags har inte mindre än 3 värdetransportrån skett på lastbilar fullastade med toapapper.