Pakistanska plankton och Afghanska amöban utmanar Kurdiska räven om drogmarknaden

Pakistanska plankton, Kurdiska räven och Afghanska amöban. Bild: Steve Evans CC BY 2.0 / News Online CC BY 2.0 (Flickr)

COOLA NAMN

Just nu är det väldigt hippt bland gangsterbossar att anta ett coolt djur samt sin etniska bakgrund som smeknamn. Trendsättaren är Kurdiska räven, som nu fått se flera personer efterapa hans stil.

– Det finns många härmapor därute. Men alla vet att det är jag som är originalet, säger Räven till Folkhemseliten.

Men alla håller inte med Kurdiska räven om att han var först med den sortens smeknamn. Däribland Burmesiska katten, som säger att han var före.

– Alla vet att burmakatter har funnits sedan urminnes tider, säger Burmesiska katten, som utmanar Kurdiska räven om drogmarknaden i Sverige.

Burmesiska katten fick sitt smeknamn eftersom han är inneboende hos en rik gammal dam på Östermalm och för att han brukar riva, klösa och morra åt sina fiender.

– Dessutom brukar jag slicka mig i skrevet och släpa in döda fåglar till min husmor, säger Burmesiska katten.

Katten är inte heller den enda som utmanar Kurdiska räven om drogmarknaden. Bland fienderna finns också Nepalesiska nakenråttan, Somaliska sengångaren, Danska dyngbaggen, Kinesiska chihuahuan, Honduriska hönan, Pakistanska plankton och Afghanska amöban som alla har ett enormt våldskapital.

– Jag är Sveriges farligaste amöba, säger Afghanska amöban.

Är det inte ett lite väl töntigt namn?

– Det var det enda som inte var upptaget.

Nepalesiska nakenråttan fick sitt namn eftersom han lider av alopeci och har tappat allt hår. Dessutom bär han på flera sjukdomar som pest och rabies.

Läs även: Kurdiska räven ny fritidsledare för ABF Botkyrka

STÖD FOLKHEMSELITEN!!!

Bra fejkjournalistik kräver resurser! Swisha valfri summa till 123 357 41 00, så bidrar du till vår oseriösa faktagranskning och opålitliga nyhetsförmedling. Se också till att dela och sprid Folkhemseliten till vänner och bekanta.

Oliver, oansvarig utgivare på Folkhemseliten.se