Pampens försvar till Super League: ”Riktar oss till hjärndöda supportrar utan själ”

Foto: FDV CC BY 3.0

FOTBOLLENS GLOBALISTDEMONER

Nyligen annonserades det att det flera storklubbar runt om i Europa (Liverpool, Real Madrid, Juventus, etc.) planerar att starta en ny fotbollsliga där de ska tävla mot varandra.

Beskedet möttes av bestörtning från fotbollsfans över hela kontinenten och efter en enorm kritikstorm beslutade sig de engelska fotbollsklubbarna att lämna projektet.

Nu svarar en av initiativtagarna Florentino Perez, president för Real Madrid och ond globalistvampyr, på supportrarnas kritik.

– Vi riktar oss primärt till hjärndöda supportrar utan själ, inte till några töntar med hjärta och passion, säger Perez. Han fortsätter:

– Det viktigaste är att de konsumerar, inte att de känner något.

Perez avbryter sedan intervjun och ursäktar sig med att han ska ha ett Zoom-möte med Lucifer.

Men det är inte bara supportrarna som rasar mot Super League. Även globalistdemonerna i UEFA och FIFA kritiserar klubbarna.

– Att tortera fotbollssupportrar med vansinniga beslut är vår roll, inte deras, utbrister FIFA-presidenten Gianni Infantino, också kallad Belsebub.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.