Pojkvän tvingas gå och se Barbie – begår harakiri i biosalongen

Den seppukudrabbade pojkvännen och filmen Barbie. Foto: Privat / Youtube

SKITFILMER DÖDAR

Filmen Barbie har skördat sitt första offer.

I helgen gick ett par i 30-årsåldern och såg den inte så värst maskulina filmen på bio. Det skulle visa sig förödande för mannen i förhållandet, som inte klarade sig med livet i behåll.

Till en början ville mannen inte gå och se filmen, men lät sig övertalas med löften om avsugning samt hot om sexstrejk och middagar med tråkiga tjejkompisar.

Filmen visade sig emellertid vara en alldeles för stor påfrestning för pojkvännen. Halvvägs in i föreställningen stod han inte ut längre och gick fram till filmduken för att sedan vända sig till biobesökarna.

– Farväl, du kvinnodominerande värld, sa han och begick sedan harakiri genom att helt sonika köra in sitt samurajsvärd i magen.

Händelsen är inte den enda där män kommit till skada efter att ha tvingats gå och se Barbie med sin så kallade ”bättre hälft”.

SF-anställda vittnar anonymt till Folkhemseliten om hur män plötsligt fallit ner från biostolarna med vit fradga i munnen mitt under filmvisningen. Och inom psykiatrin har allt fler män behövt vårdas för PTSD till följd av biobesöket.

– Kallsvettiga vaknar de upp om natten efter mardrömmar om att de blivit lika plastiga och personlighetslösa som Ken. Inga fler pokerkvällar med polarna, inga fler vrål framför Champions League – bara rosa simpande framför flickvännen och lajkande av hennes Instagrambilder, säger kändispsykiatern David Eberhard.

Man kan dock söka hjälp för det obeskrivliga traumat.

– Den mest effektiva behandlingen är hockey-VM, prutthumor, raptävlingar, lössnus, andra världskriget-dokumentärer och killgissningar om Wagnergruppens revolt i Ryssland, säger Eberhard.

Flickvännen till den seppukudrabbade mannen står nu åtalad för vållande till annans död. Kändisadvokaten Elliot Massi-Fritz företräder pojkvännens familj.

– Påtvingade biobesök är den första delen i den våldspyramid som symboliserar kvinnors våld mot män. Därför är det viktigt att rättsväsendet sätter ned foten redan här, säger Massi-Fritz.

Vidare har flera män rapporterats skadade efter att ha sett filmen Oppenheimer på bio med sin flickvän. Detta efter att ha fått det efterlängtade biobesöket förstört med cirka 70 000 frågor som: ”Vem är han?”, ”Varför har han en hatt på sig?” och ”Vad är det för bomb han bygger?”

Flera kvinnor ska i sin tur ha drabbats av utmattningssymptom på grund av deras pojkväns återkommande tjat om den kommande Napoleon-filmen och ständiga anekdoter om den franske kejsarens briljanta militärstrategiska förmåga.

Läs även: Telefonförsäljare kommer på ny jättebra säljstrategi: ”Om du inte köper tar jag livet av mig”

STÖD FOLKHEMSELITEN!!!

Bra fejkjournalistik kräver resurser! Swisha valfri summa till 123 357 41 00, så bidrar du till vår oseriösa faktagranskning och opålitliga nyhetsförmedling. Se också till att dela och sprid Folkhemseliten till vänner och bekanta.

Oliver, oansvarig utgivare på Folkhemseliten.se