Polisen om varför de stoppade Dannys spelning: ”vi gjorde det för att han suger”

Bild: Wikimedia Commons

SVERIGE I slutet av juli skulle Danny Saucedo uppträda för 250 middagsgäster på Pite Havsbad, men polisen stoppade spelningen, vilket fick många kulturarbetare att ifrågasätta regeringens covidrestriktioner. Nu meddelar polisen att det inte var på grund av covid som man stoppade Dannys spelning. – Vi gjorde det för att han fucking suger, säger en talesperson från polisen.

För några veckor sedan skulle Danny Saucedo ha uppträtt på Pite Havsbad framför 250 middagsgäster. Arrangemanget stoppades dock av polisen, vilket fick flera kulturarbetare att ifrågasätta regeringens covidrestriktioner. Nu meddelar polisen att det inte var på grund av covid som Danny blev stoppad.

– Vi stoppade honom för att han fucking suger, säger en talesperson från Piteåpolisen, som föredrar att vara anonym.

Enligt talespersonen har polisen i Piteå alltid haft hårda restriktioner mot artister som ”suger hästballe”.

– Kommer det för många personer till en sån spelning riskerar det att bli en omfattande samhällsspridning av musik som suger apröv. Då är det bättre om folk lyssnar på Metallica istället.

Det finns dock andra artister som hade fått grönt ljus till att spela, trots coronarestriktioner.

– Hade de tagit in Sabaton eller Ultima Thule eller nån annan stört bra artist med feta gitarrsolon hade det varit fett chill, säger talespersonen.

Efter uttalandet från polisen låter Danny meddela att han inte delar bilden av att han suger hästballe.

– Danny suger inte alls hästballe och tar avstånd från alla som gör det, lyder det officiella uttalandet från Dannys agent.

 

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till oss på 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Om inte det får du gärna sprida Folkhemseliten till vänner och bekanta.