Pontus Rasmusson dejtar tvååring: ”Sverige måste bli mer accepterande”

Skärmdump SVT

AVSLÖJAD AV DUMPEN

Pontus Rasmusson har fått en ny flickvän. Influencern och barnikonen har börjat dejta en tvååring, som trots hennes ålder är mer mogen än vad han är.

– Äntligen har jag träffat mitt livs kärlek, säger Rasmusson till Folkhemseliten.

Rasmusson – som efter att han blivit kickad från Youtube numera finns på Darknet – säger att han fått mycket hat efter att deras förhållande blivit offentligt och att det är många som inte accepterar deras kärlek.

– Leonardo DiCaprios flickvän är 19 år gammal. Varför ska inte jag få dejta en tvååring? Sverige måste bli mer accepterande, säger Rasmusson.

Egentligen var det inte Rasmusson som först berättade om hans och tvååringens förhållande. Det var Patrik Sjöbergs och Sara Nilssons pedofiljägarsajt Dumpen som avslöjade relationen och hängde ut influencern.

Men det rör inte Rasmusson i ryggen.

– All publicitet är bra publicitet. Jag ser det bara som positivt att Dumpen hänger ut mig så länge fler folk prenumererar på min Darknet-kanal, säger Rasmusson.

Läs även: Kristersson vill ena Sverige: ”Vi är alla överens om att Pontus Rasmusson är sämst”

STÖD FOLKHEMSELITEN!!!

Bra fejkjournalistik kräver resurser! Swisha valfri summa till 123 357 41 00, så bidrar du till vår oseriösa faktagranskning och opålitliga nyhetsförmedling. Se också till att dela och sprid Folhemseliten till vänner och bekanta.

Oliver, oansvarig utgivare på Folkhemseliten.se